ERZURUM / AŞKALE - Aşkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Son günlere Kudüs´te meydana gelen olaylar ve Küdüs´e yönelik isgal hareketine dikkat çekmek ve Küdüs´ün islam dünyası için öneminin bir kez daha anlamak ve anlatmak için okulumuz matemetik öğretmeni Fahriye TAZEGÜL BACAK kordinesinde okulmuzda  "Küdüs´ü Analamk ve Anlatmak"konulu program düzenlendi.

May

Okulumuzda 2. dönem 2,veli toplantısı düzenlendi.

Nis

BT Rehber öğretmeni Mehmet TARHAN tarafından EBA kullanımı hakkında okulumuz öğrencilerine bilgi verildi.

Mrt

Okulumuzda  Erzurum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından yangın,deprem ve tahliye tatbikatı yapıldı.

Mrt

OKULUMUZ  KONFERANS SALONUNDA REHBER ÖĞRETMENİMİZ BETÜL ÇAKMAK TARAFINDAN VELİLERİMİZE YÖNELİK "ANNE BABA  TUTUMLARI" KONULU SEMİNER VERİLDİ.

Mrt

Çanakkle Zaferi´nin 103,yıl dönümü okulumuz konferans salonunda düzenlenen etkinlikler ile kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet AKİF ERSOY´u anma günü İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda kutlandı.Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet AKSU,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Serhat ERDEM ve diğer protokol üyeleri katıldı.